Buurtbus Wijhe-Raalte
Menu

Dienstregeling

Op maandag t/m vrijdag start de bus om 6:46 bij de halte Wijhe-station en eindigt hier ook om 18:43 uur.
De zaterdag kent een kortere dienstregeling, dan rijdt de buurtbus vanaf 9:46 tot 17:43 uur.
De buurtbus rijdt NIET als een feestdag op een van deze dagen valt, zoals 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, 2e Pinkersterdag, 2e Kerstdag. Op Kerst- en Oudjaarsavond stopt de buurtbus vaak eerder.

Afwijkingen op de dienstregeling van de buurtbus Wijhe-Raalte vindt u op deze website (homepage en/of nieuwsberichten) en melden we op onze Facebookpagina: Buurtbus Wijhe-Raalte. 

In onderstaande tabel vindt u de haltes en de vertrektijden.
Maar let op, tussendoor gaat de buurtbus langs nog meer haltes dan hier staan vermeld. Bekijk alle haltes en vertrektijden op de website van RRReis/haltes .
En buiten de dorpskernen kunt u ook op andere plekken dan bij de bekende haltepaal opstappen: 'even zwaaien' en de bus stopt voor u! De bus biedt ruimte voor maximaal 8 reizigers, zonder staplaatsen. Zodra er meer mensen bij een halte staan, wordt zo snel mogelijk vervangend vervoer ingezet. Er staat altijd een extra bus en (vrijwilliger) chauffeur stand by.  

Nieuwe halte
Vanaf 2021 is in Wijhe de halte Krijtenberg erbij gekomen. Deze staat op de hoek Raalterweg/Onder de Gelder. Daar waar de buurtbus rechtsaf de straat Onder de Gelder inslaat, om daarna zijn weg te vervolgen naar halte Wijhe Station.