De verbinding

Disclaimer

De Buurtbusvereniging heeft deze site zorgvuldig samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan zijn dat er informatie op de site staat die gedateerd is of niet meer juist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door eventuele fouten op deze site.

We houden onze informatie zo veel mogelijk up-to-date. Wijzigingen verwerken we zo snel mogelijk en we staan open voor uw suggesties voor verbetering. Daarmee hopen wij een dynamisch en interactief medium te bieden waardoor we u beter van dienst kunnen zijn. Als u suggesties heeft voor verbetering of aanvulling dan horen wij dat graag.

Via de website van de Buurtbusvereniging heeft u ook toegang tot andere websites en/of informatiebronnen, gemaakt en onderhouden door derden. de Buurtbusvereniging is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

De redactie is steeds bezig de kwaliteit van de site te verbeteren. Daarom verzamelt de redactie onder meer gegevens over aantallen bezoekers, de duur van een bezoek en de pagina's die de bezoeker bekijkt. Deze gegevens gebruiken we alleen door ze bij elkaar te zetten en te anonimiseren. Uiteraard houden we ons daarbij aan de privacywetgeving die hierop van toepassing is.